X

Izjave zadovoljnih strank

"Naravno zdravilišče Topolšica so moderen zdraviliški, turistični, wellness, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo. Le to pa dosegamo s strokovnim kadrom in z visokimi standardi delovnih procesov, med katerimi je ključnega pomena urejenost, čistoča in higiena. Naš cilj je omogočiti našim cenjenim gostom preživeti nepozabne trenutke in doživetja ter jih razvajati v prijetnem okolju naših term. S tem namenom smo se odločili, da pričnemo sodelovati s podjetjem Makom, ki nam pomaga pri doseganju željenih ciljev. Njihova kvaliteta se odraža v hitrem in strokovnem delu, v odličnem svetovanju in informiranju, v spoštovanju naših želja in ciljev. Za nas, kot uporabnike je pravočasna in dosledna dobava, ustrezna cena in kvaliteta izdelkov izjemnega pomena. Za to menimo, da je naša odločitev in izbira podjetja Makom prava, saj z njihovo pomočjo lažje in boljše sledimo našim ciljem in željam gostov."

Terme Topolšica d.d

"Kot prilagodljiv, lojalen in skrben dobavitelj sanitarno-higienskega materiala podjetje Makom že vrsto let dokazuje, da je zaupanja vreden poslovni partner, s katerim smo lahko vzpostavili zanesljivo in uspešno dolgoročno sodelovanje. "

Gorenje Group

"V veliko veselje nam je, da lahko sodelujemo s podjetjem Makom saj so za nas vedno na voljo s svojim znanjem, profesionalnim pristopom in kakovostnimi materiali."

Vrtec Velenje

"Branibor je gostinsko podjetje s petnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših podjetij, s sedmimi gostinskimi lokali ter eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici. S podjetjem Makom uspešno sodelujemo že nekaj let, saj dajejo v podjetju velik poudarek na dobrih odnosih s strankami ter odlični kvaliteti."

Branibor d.o.o.

Partnerji