EKOLOŠKO V 2018

2017-12-20 EKOLOŠKO V 2018

Okolju prijazna cistila BLU

Pred šestimi leti smo se strateško odločili, da na vseh področjih uvedemo okolju prijazne produkte. V našem prodajnem programu lahko najdete veliko okolju prijaznih izdelkov, ki imajo različne Evropsko priznane certifikate. Ti imajo nizek vpliv na okolje v njihovem celotnem življenjskem ciklu, od pridobivanja surovin do proizvodnje, uporabe in odstranjevanja izdelkov. Certifikati, ki jih imajo naši produkti vam zagotavljajo, da ste opravili okolju prijazen nakup. Še posebej ponosni smo na mikrobiološko linijo okolju prijaznih čistil BLU.

Ob nakupu čistil linije BLU prispevamo 1 EUR za Ekologe brez meja

Z namenom širjenja naše vizije na čim večje število končnih uporabnikov smo se aktivno povezali z Društvom Ekologi brez meja. Z nakupom vsakega čistila BLU boste v letu 2018 prispevali 1 EUR za delovanje društva, ki bo ta denar namenilo za projekt "Kako ustvariti manj odpadkov in prihraniti?". Namen projekta je izračunati količino ustvarjenih odpadkov v povprečnem gospodinjstvu, prikazati možnosti zmanjšanja količin odpadkov in posledičnih stroškov ter spodbuditi ljudi k razmisleku, da smo vsi odgovorni za naše življenjsko okolje.

Ekologi brez meja

V Makomu z veseljem podpiramo društva, ki s svojim delovanjem osveščajo in angažirajo javnost ter skrbijo za okolje. Veseli smo, da nam boste pri tem pomagali tudi vi. Skupaj soustvarjajmo še bolj ekološko leto 2018.

Morda vas zanima tudi:

Einen Kommentar hinterlassen