Čistilo za čiščenje površin Zero Flower 5L, SUTTER

SKU: 805488
Availability Na zalogi
20.62 € incl tax
Univerzalno večnamensko čistilo za vsakodnevno čiščenje premazanih ali nepremazanih tal in trdih površin. Odlična moč vlaženja in hitro sušenje. Odličen tudi za čistilni stroj. Cvetlični vonj, brez alergenov (Ur.l. 648/2004), nežna in dolgotrajna dišava. Vsebuje surovine rastlinskega izvora (npr. površinsko aktivne snovi, topila), pidobljene iz predelave koruze, krompirja, sladkorne pese in kokosovega olja. Brez fosfatov in niklja (manj kot 0,01 ppm). Dermatološko testiran izdelek (test človeških obližev - ni testiran na živalih). Če ni opozorilnih znakov CLP, je izdelek varen tako za uporabnika kot za okolje, če se uporablja v skladu z navodili za uporabo in drugimi podatki na etiketi.

Uporaba:
Za ročno čiščenje in/ali čiščenje s čistilnim strojem. Izdelek razredčite, raztopino popršite po površini, pustite, da deluje in izperite v primeru ostanka čistila.

Redčenje:
1% (100 ml na 10L).
Predlagano redčenje omogoča popolno ekonomičnost in zmanjšanje vpliva na okolje. V primerjavi z razredčenim izdelkom je dovolj majhna količina izdelka.V primeru trdovratne umazanije poskusite z višjim odstotkom redčenja.

Blagovna znamka: SUTTER PROFESIONAL

V skladu z Uredbo o zelenem javnem naročanju - Ecolabel certifikat.

Potrebujete dodatne informacije ali imate vprašanja glede tega izdelka

Kontaktirajte nas
Products specifications
Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijahNi nevarna snov ali zmes.
EnotaKOS

Customers who bought this item also bought