Filter by

Clear All
Min: 4.00 € Max: 120.00 €
€4 €120

Deb Stoko

Deb je ena izmed vodilnih blagovnih znamk za profesionalno nego kože v industriji, zdravstvu, prehrani, vrtcih in drugih ustanovah. Skupina Deb že več kot 70 let vzpostavlja režime nege kože za vse vrste delovnih mest. Z močnim tehničnim strokovnim znanjem in obsežno podporo na področju prodaje, zagotavlja Deb delodajalcem inovativne programe za nego kože, ki zmanšajo odsotnost zaposlenih zaradi bolniških. Debovi produkti so skrbno zasnovani, z zanesljivimi sistemi za nego kože. Podpirajo jih kakovostni izdelki, ki so prijetni za uporabo in stroškovno učinkoviti.

Leta 2014 je pod okrilje blagovne znamke Deb prišla tudi znamka Stoko. Stoko je vodilni v svetu na področju boja proti kožnim boleznim na delovnem mestu in ima vrhunske izdelke in strokovno znanje. Z združitvijo obeh podjetij Deb lahko ponuja najbolj celovito in učinkovito poklicno paleto izdelkov za nego kože na delovnem mestu.

Skupine za raziskave in razvoj so se v obeh podjetjih združile, da bodo ustvarile nove revolucionarne izdelke in sisteme, ki bodo vodili boj proti poklicnim boleznim kože.

Sort by
Display
Deb dozer za kremo 1L

Deb - Stoko dozer za kremo 1L

36.48 € incl tax
Deb dozer za prednamaz 1L

Dozer za prednamaz, 1L, Deb - Stoko

36.48 € incl tax
Deb milnik industrijski 2L

Industrijski milnik, 2L, Deb - Stoko

47.58 € incl tax
Industrijski milnik, 4L, Deb - Stoko

Industrijski milnik, 4L, Deb - Stoko

47.58 € incl tax