ACL koncentrirano sredstvo za dezinfekcijo 1L

Koda: 005258
Zaloga Na zalogi
8,73 € z DDV
4,36 € z DDV
4,37 €
ACL je tekoče koncentrirano dezinfekcijsko in čistilno sredstvo na osnovi aktivnega klora za vsestransko čiščenje in vzdrževanje popolne higiene kuhinje, objekta in perila.

Izdelek je ekvivalent Varikini.
Temeljito očisti in dezinficira sanitarije, tla in ostale pralne površine. Odstranjuje tudi zidno plesen.
Učinkuje proti bakterijam (Staphylococcus aureus, Enterococcus spp, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli) skladno s SIST EN1276 ter kvasovkam (Candida albicans) in plesnim (Aspergillus niger) skladno s SIST EN1650.
Učinkuje proti koronavirusu (SARS-CoV-2) skladno s priporočili NIJZ (www.nijz.si; https://www.nijz.si/sl/print/4941).

Navodilo za uporabo:
Dezinfekcija: Površine, ki jih dezinficirate, najprej izperite s toplo vodo in nato takoj nanesite (s čisto krpo ali gobico) pripravljeno raztopino ACL (5g/l). Pustite 10 minut, nato površino temeljito sperite z vodo in jo obrišite do suhega.
Ročno beljenje: 0,5dl - 1dl ACL/1l hladne vode. Perilo namakajte 3 - 60 min. Nato ga sperite z vodo in operite z detergentom.
Strojno beljenje: 0,2dl ACL/1 kg suhega perila. Raztopino s hladno vodo dolivate v program predpranja (upoštevati navodila proizvajalca pralnega stroja).
Čiščenje in higiena v gospodinjstvu in javnih prostorih: Za čiščenje sanitarnih prostorov in opreme (talna in stenska keramika, vsa sanitarna oprema, sifoni) uporabite 0,1dl - 0,2dl ACL/1l hladne vode. Za čiščenje delov odprtih in zaprtih bazenov ter odstranjevanje plesni in alg uporabite 0,5dl - 1 dl ACL /1l hladne vode. Površine in predmete po uporabi ACL dobro sperite z vodo.

Navodila za razkuževanje površin skladno s priporočili NIJZ (www.nijz.si): Po možnosti na predhodno očiščene površine nanesite (s pršenjem ali s čisto krpo ali papirnato brisačo) pripravljeno raztopino sredstva ACL (0,2dl ACL/1l vode). Pustite, da se površina posuši.
Doziranje: 0,2 dl za 1 L vode
Izjemna ekonomičnost:
1 L sredstva zadošča za 50 L delovne raztopine.

Izgled: rumenkasta tekočina z vonjem po kloru; Gostota: ca. 1,09 g/cm3; pH vrednost: <12

VSEBUJE: Natrijev hipoklorit (5 g v 100 g izdelka)

Pakiranje: 1L

Potrebujete dodatne informacije ali imate vprašanja glede tega izdelka

Kontaktirajte nas
Dodatne lastnosti
Enota KOS

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili tudi

Žepni robčki, 3-slojni, 100/1
0,93 € z DDV
Gobica glitzi 9kos, Vileda
5,92 € z DDV
Vrečka za smeti LD 60L črna 20/1
1,71 € z DDV