Koda: 600032

Žal ta izdelek ni več na voljo

Taski Sani Cid QS 2x2,5L

TASKI Sani Cid QS je kisli pripravek za vsakodnevno čiščenje odpornih površin v straniščih, še posebej priporočljiv pri ...
Celoten opis izdelka
Zaloga Na zalogi
87,39 € z DDV
Brezplčana dostava za vsa naročila 70€
100% varen nakup
Izdelke na zalogi odpošljemo v 24 urah

Opis izdelka

TASKI Sani Cid QS je kisli pripravek za vsakodnevno čiščenje odpornih površin v straniščih, še posebej priporočljiv pri uporabi trde vode. Zahvaljujoč posebni mešanici površinsko aktivnih snovi, citronske kisline in zaviralcev korozije, pripravek hitro in učinkovito odstrani nečistoče (predvsem kamnite usedline) in ni kemično agresiven na očiščene površine. Pusti svež, limonin vonj. Zelo visoka koncentracija izdelka pomeni, da lahko iz dveh majhnih vrečk dobimo do 2500 litrov pripravljene raztopine.

Priprava za vrečo 2,5 L je namenjena uporabi v avtomatski dozirni postaji Quattro Select, ki uporabnikom zagotavlja največje prihranke stroškov in varnost.

Tehnične informacije

Dodatne lastnosti
Naziv Vrednost atributa
Enota KRT

Ocene in mnenja

S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.