Odstranjevalec premazov SpeedClean 10L, WETROK

Koda: 911050
Proizvajalec: Wetrok
Zaloga Na zalogi
114,92 € z DDV
87,00 € z DDV
27,92 €
Visoko učinkovito osnovno čistilo brez oznak, posebej razvito za odstranjevanje polimernih in voščenih nanosov (negovalnih slojev) z napravo za sesanje s krtačenjem. Zelo dobro odstranjevanje najtrdovratnejših polimernih slojev (odstranjevalec strjenih snovi).

Uporaba:
Za strojno osnovno čiščenje pralnih in na topila odpornih talnih oblog (PVC, linolej, obloge iz PU, naravni in umetni kamen, ploščice klinker itd.). Izdelek Wetrok Speedclean ni primeren za kamnite obloge, občutljive na kisline, in za obloge, občutljive na topila, kot so npr. obloge iz kavčuka, epoksi plastike, asfalt in barvane površine. Čistite lahko samo obloge iz PU, na katerih ni označb za določanje igralnih polj.

Priporočeni načini uporabe:

Osnovno čiščenje
Odstranite posamezne delce umazanije, obrišite prah/posesajte. Raztopino izdelka Wetrok Speedclean nanesite na tla (najmanj 0,3 l/m2) in pustite učinkovati 20 minut. Ne dovolite, da se zasuši! Na koncu zdrgnite in posesajte z napravo za sesanje s krtačenjem in ustreznim nastavkom brez dovajanja vode. Nato popolnoma sprostite dotok vode, spustite sesalno šobo in mokro zdrgnite talno oblogo ter posesajte sloj, ki je odstopil. Obloga se mora dobro posušiti.

Priporočeni odmerki:

Osnovno čiščenje
3 l–5 l na 10 l
5 l na 10 l

Odstranjevanje strjene umazanije
5 l na 10 l

Lastnosti:
brez oznak - nestrupeno
preprečuje zlepljenje blazinice
rahlo penjenje
vsebuje topila
rahlo alkalno
odišavljeno

Pomembne sestavine:
tenzidi, topila, vezivo, dišave

Shranjevanje/rok trajanja:
Shranjujte v originalni embalaži v hladnem in dobro prezračenem prostoru. Zaščitite pred zmrzaljo. Ko izdelka ne uporabljate, naj bo vsebnik zaprt.
Rok trajanja (pred odprtjem): 24 mesecev.

Potrebujete dodatne informacije ali imate vprašanja glede tega izdelka

Kontaktirajte nas
Dodatne lastnosti
Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijahNi nevarna snov ali zmes.
EnotaKOS

Kupci, ki so kupili ta izdelek so kupili tudi