X

Zasebnost in varovanje podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Makom Trgovina d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Makom Trgovina d.o.o. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Pravno obvestilo

Lastnik spletnega portala je podjetje Makom Trgovina d.o.o., Koroška cesta 64, 3320 SI-Velenje.

Vse informacije in podobe, vsebovane na spletni strani www.makom.si so last podjetja Makom Trgovina d.o.o., Koroška cesta 64, 3320 SI-Velenje.

Prepovedano je kakršno koli prepisovanje, razmnoževanje ali drugačno razširjanje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene ali s pisnim soglasjem podjetja Makom Trgovina d.o.o., pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Vsak primerek reprodukcije mora obvezno vsebovati oznako »© 2016 Makom"

Napake na spletni strani

Napake na spletni strani www.makom.si niso izključene. Če je cena izdelka, ki ste ga naročili napačna, vas bo o tem dejstvu obvestil prodajalec podjetja Makom trgovina d.o.o. in vam ponudil možnost, da izdelek kupite po pravilni ceni, ki vam jo bo tudi navedel. Prav tako bo podjetje Makom trgovina d.o.o. čimprej odpravilo napako (če še ni bila odpravljena) in se vam opravičilo zanjo. Podjetje Makom trgovina d.o.o. izdelka stranki ne bo prodalo po ceni, ki bi bila škodljiva za podjetje, če je bila stranka o tem pravočasno obveščena. Podjetje si pridržuje pravico, da napako popravi v roku treh (3) delovnih dni od dne, ko je bilo o napaki obveščeno. Slike so simbolične.