Koda: 805488

Čistilo za čiščenje površin Zero Flower 5L, SUTTER

Univerzalno večnamensko čistilo za vsakodnevno čiščenje premazanih ali nepremazanih tal in trdih površin. Odlična moč vl...
Celoten opis izdelka
Zaloga Na zalogi
28,19 € z DDV
Brezplčana dostava za vsa naročila 70€
100% varen nakup
Izdelke na zalogi odpošljemo v 24 urah

Opis izdelka

Univerzalno večnamensko čistilo za vsakodnevno čiščenje premazanih ali nepremazanih tal in trdih površin. Odlična moč vlaženja in hitro sušenje. Odličen tudi za čistilni stroj. Cvetlični vonj, brez alergenov (Ur.l. 648/2004), nežna in dolgotrajna dišava. Vsebuje surovine rastlinskega izvora (npr. površinsko aktivne snovi, topila), pidobljene iz predelave koruze, krompirja, sladkorne pese in kokosovega olja. Brez fosfatov in niklja (manj kot 0,01 ppm). Dermatološko testiran izdelek (test človeških obližev - ni testiran na živalih). Če ni opozorilnih znakov CLP, je izdelek varen tako za uporabnika kot za okolje, če se uporablja v skladu z navodili za uporabo in drugimi podatki na etiketi.

Uporaba:
Za ročno čiščenje in/ali čiščenje s čistilnim strojem. Izdelek razredčite, raztopino popršite po površini, pustite, da deluje in izperite v primeru ostanka čistila.

Redčenje:
1% (100 ml na 10L).
Predlagano redčenje omogoča popolno ekonomičnost in zmanjšanje vpliva na okolje. V primerjavi z razredčenim izdelkom je dovolj majhna količina izdelka.V primeru trdovratne umazanije poskusite z višjim odstotkom redčenja.

Blagovna znamka: SUTTER PROFESIONAL

V skladu z Uredbo o zelenem javnem naročanju - Ecolabel certifikat.

Tehnične informacije

Dodatne lastnosti
Naziv Vrednost atributa
Pakiranje 4 KOS = 1 KRT
Enota KOS

Ocene in mnenja

RAZVRSTITEV NEVARNIH MATERIALOV PO ZAKONU O KEMIKALIJAH



Ni nevarna snov ali zmes.

Posebne oznake:
EUH210 Varnostni list na voljo na zahtevo.


Sestavine:
Vsebina proizvoda:
milo, anionske površinsko aktivne sestavine, neionske
površinsko aktivne sestavine < 5 %
Vsebuje tudi: dišave
Konzervansi:
BENZISOTHIAZOLINONE, LAURYLAMINE
DIPROPYLENEDIAMINE, SODIUM PYRITHIONE
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.