Novica

TRAJNOSTNA IN KROŽNA TRANSFORMACIJA POSLOVANJA

četrtek, 11 april 2024
V obdobju, ko trajnostni razvoj in krožno gospodarstvo postajata vedno bolj ključna za poslovni svet, ne le kot del globalnih prizadevanj za ohranjanje okolja, ampak tudi kot pomembni steber uspešnega poslovanja, se Makom že dolga leta uvršča med pionirje na tem področju. Trajnost in ekološka osveščenost nista zgolj trenda za nas; to sta naši osnovni načeli, ki ju zvesto sledimo in udejanjamo v vsakem segmentu našega dela. Zdaj pa z novo zavezo k še intenzivnejši trajnostni in krožni transformaciji našega poslovanja, Makom vstopa v drzno in inovativno fazo, ki nadgrajuje naše že utrjene zelene prakse.

MAKOM TRGOVINA, d.o.o. z vključitvijo v Fazo A (strokovna podpora in aktivnosti programa Akademije TKT), ki je sofinancirana v okviru javnega razpisa JR STKTP NOO 2022-2025, izvaja strateško, trajnostno in krožno transformacijo poslovanja podjetja, znotraj katerega bomo dosegli naslednje rezultate: 

  • Dolgoročno trajnostno in krožno poslovno strategijo podjetja.
  • Trajnostne & krožno naravnane poslovne modele.
  • Predlog izvedbenega projekta, ki bo prispeval k uresničevanju trajnostne & krožne poslovne strategije podjetja.

Trajanje programa: 04/2024 - 09/2024

Skupni proračun programa: 34.777,00 EUR

EU-financiranje: 34.770,00 EUR

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz Mehanizma za okrevanje in odpornost (www.noo.gov.si).

Več informacij: www.evropskasredstva.si.

krozna_transformacija_makom

»Financira Evropska unija – NextGenerationEU.«

Ta zaveza in program ne označujeta le prehoda k bolj zelenim poslovnim procesom, ampak tudi potrjujeta Makomovo vodilno vlogo in zavezanost k spodbujanju trajnostnega in krožnega gospodarstva v Sloveniji. V tem duhu Makom ne samo sledi globalnim trendom, ampak aktivno sooblikuje prihodnost, v kateri so trajnost, ekologija in inovativnost temelji uspešnega in odgovornega poslovanja.

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.