Čiščenje oken

Odkrijte najboljše rešitve za brezhibno čista okna s široko ponudbo izdelkov za čiščenje oken. V Makomu razumemo pomen jasnega pogleda skozi vaša okna, zato ponujamo samo najkakovostnejše čistilne pripomočke, od čistil za steklo do profesionalnih orodij za čiščenje oken, kot so čistilci stekel, gumijasti brisalci, teleskopske palice in mikro krpe. Z ekološko usmerjenimi rešitvami ne boste le zagotovili kristalno čistih oken, ampak tudi varovali okolje.

Z našimi izdelki in strokovnim svetovanjem zagotavljamo, da bo čiščenje oken hitro, učinkovito in preprosto. Ne glede na to, ali potrebujete osnovna čistilna sredstva ali profesionalno opremo za svoj poslovni prostor, pri Makomu imate dostop do vsega, kar potrebujete.

Filter
Razvrsti
Prikazov na stran na stran
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.