Nitril rokavice

Rokavice so lahko izdelane iz različnih materialov. Najpogosteje uporabljene surovine za izdelavo rokavic so lateks naravnega kavčuka (splošno imenovan lateks), nitrilna butadienska guma (ali preprosto nitril) in polivinilklorid (običajno imenovane rokavice iz vinila ali PVC). Vendar pa ni vsak material primeren za vsako uporabo. Vsak material za rokavice ima različne kemične lastnosti in je zato primeren samo za predvideno uporabo.

Nitrilne rokavice so izdelane iz nitrilne butadienske gume (NBR), ki je sintetični material. So primerna alternativa za ljudi z alergijo na lateks - ali tiste, ki želijo preprečiti alergijo. So povečano odporne na številne kemikalije, zlasti na organske snovi.

Nitrilne rokavice so vsestranske in se lahko uporabljajo v številnih različnih aplikacijah, od medicinske uporabe, do stika s hrano in industrijske uporabe.

Filter
Razvrsti
Prikazov na stran na stran
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.