Blog

SPOZNAJTE ČUDEŽ LOGISTIKE

sreda, 15 marec 2023
Ne glede na to, ali delate v gostinstvu, gradbeništvu, logistiki, dostavi ali industriji, lahko z Xetto nenehno optimizirate svoje delovne procese. Inovativen sistem nakladanja in transporta s funkcionalnostjo ter udobjem mobilne delovne mize, je enostaven za hrbet in razbremeni vaše sodelavce. Xetto je vaš pomočnik v sodobnem delovnem svetu.
Matic Sevšek

Štiri v enem

Transportni voziček, dvižna ploščad, pomočnik in mobilna delovna miza: vse v enem. Razvito za vsako področje uporabe za premikanje, dvigovanje, nakladanje in razkladanje težkega in občutljivega blaga.

 Xetto_stiri_v_enem

Unikaten

Kot sodoben profesionalec izkoristite vsestranskost vozička Xetto! Dvignite blago in naložite svoje vozilo, vključno z vozičkom Xetto. Na vašem cilju raztovorite in preprosto premaknite blago na Xetto na želeno lokacijo. Ko je blago enkrat na vozičku ga ni treba več ročno nakladati. Nihče ne združuje toliko funkcij kot Xetto.

 

Praktičen

Zahvaljujoč vgrajenemu in samodejnemu dvižnemu mehanizmu lahko orodje ali težke materiale varno dvignete do višine največ 106 cm, kar je tudi udobna delovna višina. Integrirani zavorni sistem zavaruje blago na kraju samem. Zahvaljujoč koleščkom lahko brez težav prevažate, nakladate in razkladate tudi nepriročne predmete.

Ekonomičen

Zaradi svoje praktične vsestranskosti in enostavnega rokovanja Xetto omogoča samostojno izvajanje logističnih procesov samo eni osebi. S številnimi funkcijami, ki jih združuje Xetto, ne prihranite le prostora, temveč tudi čas. Blago lahko naložite ali razložite v samo 15-20 sekundah in opravite do 20 procesov nakladanja z enim polnjenjem baterije.

Xetto_dvizni_vozicek_nalaganje

Udoben

Ponovno razmislite o logistiki! Poleg vsestranskih možnosti uporabe vam Xetto omogoča ergonomsko delo. Vsak uporabnik lahko dvigne Xetto na želeno delovno višino, zaradi česar je Xetto primeren kot mobilna delovna miza. Tako se izognete nepotrebnim obremenitvam hrbta in zaščitite sklepe. Naprava z več funkcijami.

Naročite testiranje

Več o vozičku si preberite tukaj.

Napiši komentar
Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.