Blog

PRVI HIBRIDNI ČISTILNI ROBOT NA SVETU

ponedeljek, 05 junij 2023
V svetu čistilne tehnologije je s prihodom profesionalnega hibridnega čistilnega robota nastopilo novo obdobje. Za razliko od popolnoma avtonomnih čistilnih robotov je inovativni robot Marvin zasnovan tako, da zagotavlja najboljše iz obeh svetov. Ponuja avtonomne zmogljivosti čiščenja, hkrati pa deluje kot ročni čistilni stroj, kadar ga upravlja zaposleni. V tem blogu bomo raziskali edinstvene značilnosti in prednosti profesionalnega hibridnega čistilnega robota Marvin ter kako spreminja čistilno industrijo s kombinacijo avtonomije in ročnega upravljanja.

Ste pripravljeni na prvega na svetu? Spoznajte prvi hibridni čistilni robot na svetu. Wetrok Marvin je 100 % robot in 100 % čistilni stroj, izdelan v Švici.

Marvin je sodelovalni, kompaktni čistilni robot, ki ga lahko uporabljate tudi ročno, kot klasičen čistilni stroj. Lahko pa mu preprosto zaupate avtonomno čiščenje tal. Odločite se lahhko za avtonomno čiščenje, ročno čiščenje, ali kombinacijo obeh. Odvisno od situacije preprosto vsak dan spreminjate način čiščenja.

 

Avtonomna učinkovitost čiščenja

Profesionalni hibridni čistilni robot Marvin je opremljen z naprednimi senzorji, kamerami in algoritmi, ki mu omogočajo samostojno navigacijo in čiščenje prostorov. Robot lahko sam preslika okolje, zazna ovire in načrtuje optimalne poti čiščenja. S svojimi učinkovitimi čistilnimi mehanizmi lahko natančno in temeljito očisti površine. Avtonomni način mu omogoča neodvisno delo, kar zmanjšuje potrebo po stalnem nadzoru in omogoča zaposlenim, da se osredotočijo na druge naloge.

Ročni nadzor čiščenja

Čeprav je avtonomno čiščenje dragocena funkcija, obstajajo primeri, ko sta potrebna človeško posredovanje in nadzor. Profesionalni hibridni čistilni robot Marvin lahko nemoteno preide v ročni način delovanja, kar zaposlenim omogoča, da prevzamejo nadzor in očistijo določena področja ali obravnavajo edinstvene zahteve čiščenja. Ta prilagodljivost omogoča, da se Marvin prilagodi različnim scenarijem čiščenja in zagotovi prilagojene rešitve čiščenja, ki niso izvedljive samo s povsem avtonomnimi roboti.

Sodelovanje za opolnomočenje zaposlenih

Profesionalni hibridni čistilni robot Marvin je zasnovan za usklajeno delo z zaposlenimi. Namesto da bi nadomestil zaposlene, Marvin poveča zmogljivost in produktivnost zaposlenih. Zaposleni lahko Marvina upravljajo ročno za čiščenje težko dostopnih območij, krmarjenje po zapletenih prostorih ali opravljanje specializiranih nalog čiščenja, ki zahtevajo človeško presojo in strokovno znanje. To sodelovanje optimizira učinkovitost čiščenja in izkorišča prednosti ljudi in robota za doseganje vrhunskih rezultatov čiščenja.

Povečana konsistenca čiščenja

Eden od izzivov ročnega čiščenja je vzdrževanje doslednih standardov čiščenja za različne zaposlene. S hibridnim čistilnim robotom Marvin je ta skrb manjša. Avtonomni način čiščenja zagotavlja, da vsaka seja čiščenja sledi doslednemu vzorcu in se drži vnaprej določenih protokolov čiščenja. Zaposleni lahko nato sodelujejo pri ročnem čiščenju, kjer je to potrebno, s čimer dopolnjujejo delo Marvina in zagotavljajo visoko raven doslednosti čiščenja v celotnem objektu.

Poenostavljen potek dela in časovna učinkovitost

S kombinacijo avtonomije in ročnega delovanja profesionalni hibridni čistilni robot poenostavlja potek dela čiščenja in poveča časovno učinkovitost. Marvin lahko samostojno čisti velika območja med urami izven prometne obremenitve, kar zaposlenim omogoča, da se osredotočijo na druge naloge. Ko je potrebno ročno čiščenje, lahko zaposleni hitro prevzamejo nadzor nad robotom, s čimer se odpravi potreba po preklapljanju med različnimi čistilnimi stroji ali orodji. Ta brezhiben prehod skrajša čas izpada in poveča splošno produktivnost čiščenja.

Usposabljanje in prilagodljivost

Čistilni robot Marvin je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in zahteva minimalno usposabljanje zaposlenih za njihovo učinkovito upravljanje. Z intuitivnimi vmesniki in preprostimi kontrolami se lahko zaposleni hitro naučijo upravljati robote v ročnem načinu. Ta prilagodljivost omogoča zaposlenim, da obravnavajo različne zahteve čiščenja, ne da bi se zanašali samo na zunanje strokovnjake, kar ima za posledico učinkovitejšo razporeditev virov in večjo operativno prilagodljivost.

Marvin je opremljen s sistemom za upravljanje voznega parka Wetrok Connect. Če je potrebna posodobitev programske opreme, Wetrok Connect to enostavno izvede kot over-the-air posodobitev in nadomesti obisk serviserja na lokaciji. Marvin tudi na pregleden način poroča: kako dela, kaj dela, kje je. Zato omogoča dodaten prihranek časa in stroškovono učinkovitost.

cistilni_robot_marvin

Marvin zagotavlja čistočo v številnih segmentih

Čistilni robot Marvin pokriva široko paleto aplikacij, od manjših do večjih površin. Primeren je za uporabo na trdih ali elastičnih talnih oblogah. Zaradi visoke površinske zmogljivosti je idealen čistilni stroj za večje površine ali odprte prostore. Vendar pa je zaradi svoje kompaktne zasnove popolnoma primeren tudi za manjše, ožje prostore. Primeren je za vrtce, šole, gimnazije, muzeje, trgovske centre, maloprodajne trgovine. hotele, bolnišnice in domove za ostarele.

Trije načini za pridobitev vašega čistilnega robota Marvina

Marvin ponuja prilagodljive rešitve ne samo pri čišcenju, temveč tudi pri financiranju. Ne glede na to, ali gre za enkratno plačilo, obročno plačilo ali lizing – ponudili vam bomo ponudbo po meri.

Kontaktirajte nas, če želite izvedeti več o različnih modelih financiranja.

Profesionalni hibridni čistilni robot Marvin predstavlja pomemben napredek v tehnologiji čiščenja, saj združuje učinkovitost avtonomnega čiščenja z vsestranskostjo ročnega upravljanja. S ponudbo obeh načinov Marvin optimizira učinkovitost čiščenja, izboljša produktivnost zaposlenih in zagotavlja dosledne standarde čiščenja.

Ker se industrija čiščenja še naprej razvija, je Marvin pripravljen odigrati ključno vlogo pri preoblikovanju čistilnih praks, zaradi česar je bolj učinkovit, prilagodljiv in prilagojen posebnim potrebam čiščenja. Prihodnost čiščenja je z Marvinom vznemirljiva mešanica avtonomije in sodelovanja, ki uvaja novo dobo odličnosti čiščenja.

Bi radi spoznali Marvina?

Rezervirajte svoj termin zdaj.

Več o robotu Marvin tukaj.

Napiši komentar
Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.