Novica

MAKOM MED NAJBOLJŠIMI ZAPOSLOVALCI LETA 2023

ponedeljek, 05 februar 2024
Z navdušenjem sporočamo, da smo postali finalisti izbora Zlata Nit za leto 2023. To priznanje potrjuje našo predanost odličnosti in trajnostnemu delovanju ter našo zavezanost k družbeni odgovornosti.

Zlata Nit je ugleden izbor najboljših delodajalcev v Sloveniji, ki prepoznava podjetja, ki izstopajo po odličnosti v upravljanju zaposlenih in skrbi za organizacijsko klimo. Makom je bil med številnimi prijavljenimi podjetji izbran med finaliste v kategoriji malih podjetij.

Biti med najboljšimi zaposlovalci leta 2023 in prepoznani kot eno izmed najuglednejših in najuspešnejših podjetij v kategoriji malih podjetij je za nas izjemen dosežek.

Ta dosežek je rezultat trdega dela in zavezanosti naše ekipe k izboljšanju delovnih pogojev, medgeneracijskem sodelovanju in družbeno odgovornem poslovanju. V Makomu verjamemo v vrednost odnosov, saj smo prepričani, da so srečni in predani zaposleni ključ do zadovoljnih strank. To priznanje nas še dodatno motivira, da nadaljujemo svoja prizadevanja za odličnost in še boljše storitve za naše stranke.

Zahvaljujemo se vsem našim zaposlenim in strankam za njihovo neprecenljivo podporo in zaupanje v naše delo. Še naprej bomo gradili trajnostne odnose in skupaj gradili boljšo prihodnost.

Hvala, ker ste del te poti, in hvala za vaše zaupanje v nas. 

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.