Novica

MENJAVA IZDELKOV SUTTER

torek, 13 september 2022
Spoznajte novo linijo Sutterjevih produktov pod blagovno znamko GENERAL PROFESSIONAL. Profesionalni izdelki izpolnjujejo najstrožje standarde HACCP na področju prehrane in so zasnovani tako, da zagotavljajo čistočo in higieno v vseh okoljih.

V podjetju Sutter Professional so v celoti prenovili linijo Sutter Easy. Prehod iz linije Sutter Easy na GENERAL PROFESSIONAL ne vpliva na lastnosti izdelkov. Vsebina izdelkov tako ostaja popolnoma enaka, le ime je drugo.

Zaradi nove proizvodnje linije je prišlo tudi do menjave večine čistil v 500 ml plastenkah. Le-te bodo zamenjala čistila z enakimi nazivi, le v 750 ml embalaži. Nova embalaža je prijaznejša za rokovanje, zaradi večjega pakiranja bo nekoliko manj odpadne embalaže, velika prednost pa je tudi, da bodo vsa 750 ml čistila sedaj že vsebovala razpršilko.

750

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.