Biorazgradljiva linija

Vlakna sladkornega trsa:
Popolna okolju prijazna rešitev. Prizadevamo si, da bi bili kar najbolj okolju prijazni. Zato se neprestano trudimo širiti paleto ekoloških izdelkov in bio programa. V naš program smo vključili novo linijo izdelkov narejenih iz vlaken sladkornega trsa, ki so stranski proizvod v procesu pridelave sladkorja. Po izločitvi sladkorja iz sladkornega trsa ostane kot stranski proizvod vlaknasti del sladkornega trsa, (bagas). Ta material lahko uporabimo za proizvodnjo mnogih izdelkov, na primer skled, krožnikov in lončkov. Vsi ti izdelki imajo veliko prednosti v primerjavi z navadnim namiznim priborom za enkratno uporabo. Največja prednost je ta, da so okolju prijazni in trajnostni. Vsi izdelki iz sladkornega trsa so primerni za vroče jedi in za segrevanje v mikrovalovni pečici.

Koncept od zibelke do zibelke
Kaj se zgodi z izdelkom iz vlaken sladkornega trsa po uporabi? V idealnih okoliščinah traja komaj osem tednov od takrat, ko izdelek kompostiramo, do takrat, ko se popolnoma razgradi in spremeni v prst. Izdelek je zato prijazen do okolja ne le med obdelavo, ampak tudi po uporabi – zagotavlja čisto okolje in obdelovalno zemljo za naslednje generacije rastlin.

Filter
Razvrsti
Prikazov na stran na stran
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.