Darilni set SWEET CHERRIES, Afrodita

Koda: DS5048
Zaloga Ni na zalogi
Dobava predvidoma v roku do 4 dni
5,12 € z DDV
Ljubezen, ujeta v izdelke

Navdihujoča, sladka, opojna, čutna in nežna… Vse to in hkrati še mnogo več. Ljubezen. Vseobsegajoča sila, ki je Kozmetiko Afrodita navdihnila za razvoj novih darilnih izdelkov SWEET CHERRIES - dišečih negovalnih presenečenj, s katerimi pri nežnejšem spolu ne morete zgrešiti. Bodisi za valentinovo ali dan žena bodisi za obletnico, rojstni dan ali pa kar tako... Presenetite jo z Gelom za prhanje in Negovalnim mlekom za telo z opojnim vonjem sladkih češenj, ki sta vam na voljo v obliki prikupnega darilnega paketa!

Izdelka ne vsebujeta parabenov, parafina in silikonov ter sta zaradi slednjega primerna tudi za občutljivo kožo. Naj zadiši po sladkih češnjah!

Darilni set vsebuje:
SWEET CHERRIES Gel za prhanje 200 ml
SWEET CHERRIES Negovalno mleko za telo 200 ml

SWEET CHERRIES Gel za prhanje
Za sladke trenutke pod prho! Kožo nežno očisti, jo hkrati neguje ter pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Omamen vonj češenj prebudi čute ter vsakodnevno prhanje spremeni v sladko razvajanje.
200 ml

SWEET CHERRIES Negovalno mleko za telo
Intenzivna vlažilno-hranljiva nega, ki zapelje v nepozaben svet dišav! Kožo bogato neguje, krepi njeno zaščitno funkcijo ter jo naredi neverjetno mehko. Z opojnim vonjem sladkih češenj kožo hkrati prijetno odišavi ter zagotavlja čutno doživetje nege.

Potrebujete dodatne informacije ali imate vprašanja glede tega izdelka

Kontaktirajte nas
Dodatne lastnosti
EnotaKOS