Senzorski penilnik, 1,2L, Deb - Stoko

Koda: 005515
Proizvajalec: Deb Stoko
Zaloga Na zalogi
119,38 € z DDV
Senzorski brezstični dozirnik zmanjšuje tveganje navzkrižne kontaminacije. Dolga življenjska doba baterije bo zagotovila do 5 let delovanja v običajnih pogojih uporabe. Dozirnik je zelo zanesljiv. Uporablja najnovejšo infrardečo zaznavno tehnologijo za zanesljivo delovanje za preprečevanje napačnega vžiga; odporen na barvo kože, temperaturo, zunanjo svetlobo in vlago.

Dozirnik je zaščiten z BioCote® premazom, protimikrobnim sredstvom na osnovi srebra, ki je vključen med proizvodnim procesom in zavira rast širokega spektra bakterij in plesni.

Dozira fiksni odmerek, natančno zahtevano količino, ki nadzoruje porabo. Edinstven mehanizem za zaklepanje pomaga pri preprečevanju nepooblaščenega dostopa, kraj in kontaminacije izdelkov.

Vidno steklo omogoča vidnost nivoja izdelka v vložku, ki pomaga prepoznati, kdaj je treba izdelek zamenjati.

Enostavna menjava kartuše - zasnovan za izključno uporabo z izdelki sistema za nego kože Deb, ki omogoča zamenjavo kartuš v nekaj sekundah, kar zmanjšuje čas vzdrževanja in stroške.

Higienska, brezzračna kartuša - Ultrazvočno zaprti vložki in mehanizmi črpalke med uporabo preprečujejo vdor zraka v kartušo, da preprečijo kontaminacijo izdelka in zagotovijo, da se vsakič dovaja „svež“ izdelek.

Milnik za delovanje potrebuje 4 baterije D (LR 20)

Potrebujete dodatne informacije ali imate vprašanja glede tega izdelka

Kontaktirajte nas
Dodatne lastnosti
EnotaKOS