Koda: KIT00069

Set za čiščenje steklenih površin: držalo + krpa 5/1

Revolucionarni set za čiščenje steklenih površin, ki bo prepolovil čas tradicionalnega čiščenja.Set je izredno enostaven...
Celoten opis izdelka
Zaloga Na zalogi
65,14 € z DDV
Brezplčana dostava za vsa naročila 70€
100% varen nakup
Izdelke na zalogi odpošljemo v 24 urah

Opis izdelka

Revolucionarni set za čiščenje steklenih površin, ki bo prepolovil čas tradicionalnega čiščenja.Set je izredno enostaven za uporabo. Zahvaljujoč setu se veselite dne, ko je čas za čiščenje in vzdrževanje oken, ogledal in drugih steklenih površin.

Nujen set za vsako gospodinjstvo vsebuje držalo krpe za steklo v dimenzijah 30x8cm. Držalo je narejeno iz poliamida, opremljeno je z dvema trakovoma (ježkoma), na katera se krpa za steklo z lahkoto pripne.Poleg držala pa prejmete kar 5 mikro krp za steklo Clean Glass, dolžine 30 cm. Krpa iz mikrovlaken Clean Glass je idealna za čiščenje tako navpičnih kot vodoravnih površin. Površina je v sekundah očiščena in posušena, brez puščanja lis. Najboljši rezultati so na nerjavečem jeklu ter steklenih površinah.

Krpe so za večkratno uporabo, saj jih lahko operete na max 60 ° C. Spremenite čiščenje steklenih površin v vašem gospodinjstvu za zmeraj.


Paket vsebuje držalo in pet mikro krp za večkratno uporabo.
Temperatura pranja krp: max 60°C
Število pranja krp: 200

UPORABA:
Krpo namestite na držalo krpe za steklo in se lotite čiščenja steklenih površin. Površina bo očiščena in posušena v sekundi, brez puščanja lis.

Set je sestavljen iz:
-> 1x Držalo krpe za steklo 30x8cm [518702]
-> 5x Mikro krpa za steklo Clean Glass, dim. 30 cm [510735]

Tehnične informacije

Dodatne lastnosti
Naziv Vrednost atributa
Pakiranje 12 KOS = 1 KRT
Enota KOS

Ocene in mnenja

S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.