Svetovanje in izobraževanje

Strankam nudimo dodano vrednost s svetovanjem na kakšen način lahko s kupljenimi izdelki prihranite in kako lahko izdelek najbolj učinkovito uporabljate.

Izobraževanje izvedemo na vaši lokaciji, z vašimi sredstvi in pripomočki. V kolikor želite lahko s seboj pripeljemo naše čistilne stroje, pripomočke in sredstva. Termin določite vi.

Optimizacija porabe

Ni nujno, da boste z najcenejšim čistilom tudi največ prihranili. Skupaj z vami naredimo poročila o porabi čistilno-higienskih izdelkov na način, ki bo za vas najbolj učinkovit.

Načrt čiščenja

Povabite nas na obisk. Na podlagi situacije, ki jo imate v vašem objektu vam naredimo načrt čiščenja. Skupaj z vašim čistilnim osebjem se pogovorimo, kako je potrebno ta načrt tudi izvrševati.

Razvojna usmerjenost

Z našimi izdelki prispevamo k trajnostnemu razvoju, saj izpolnjujemo potrebe današnjih generacij, brez da hkrati omogočimo prihodnjim generacijam možnosti, da zadovoljijo svoje potrebe.

Okoljska usmerjenost

Naši izdelki imajo Evropsko priznane certifikate, ki imajo zmanjšan vpliv na okolje v njihovem celotnem življenjskem ciklu, od pridobivanja surovin do proizvodnje, uporabe izdelkov in odstranjevanja izdelkov. Certifikati, ki jih imajo naši produkti vam zagotavljajo, da ste opravili okolju prijazen nakup.