Wetrok Roadshow

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 20. oktobra 2016, v Muzeju Premogovništva Slovenije v Velenju, od 9. do 17. ure, kjer boste lahko del vrhunca Wetrokovega Roadshowa po Evropi.

Več kot 50 Wetrokovih čistilnih strojev bo zaokrožilo svojo turnejo po Evropi, prav v Sloveniji. S to kampanjo vam želimo približati čistilne stroje, tako s tehnične kot praktične strani. Vse stroje boste lahko sami preizkusili. 

Čez dan bodo potekale tudi tri delavnice, na katerih bodo predavali Wetrokovi strokovnjaki. Delavnice bodo potekale ob 10.30, 11.30. in 12.30. 

Teme delavnic:

  • Ergonomija in varnost pri izvajanju čiščenja;
  • Prednosti uporabe čistilnega stroja;
  • Pravilna uporaba čistilnih sredstev.

Naše skupno druženje bomo popestrili z ogledom muzeja 160 metrov pod zemljo. Vstop v muzej zahteva maksimalno organizacijo in varnost, hkrati pa cenimo vaš čas, zato vam bodo na voljo trije termini za ogled muzeja, in sicer ob 10., 12. ali 14. uri. Ogled muzeja bo trajal približno 1,5 ure.

V letošnjem letu praznujemo 20. obletnico, zato bomo v okviru dogodka pripravili tudi retrospektivno razstavo Makomovih 20 let.

Informacije:
Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko: 041 627 404 med 8. in 15. uro ali pa nam pišete in pošljete
vaša vprašanja po e-pošti: makom@makom.si.


Veselimo se srečanja z vami,
Makom team