Zasebnost in varovanje podatkov

Varovanje osebnih podatkov

V podjetju Makom Trgovina d.o.o. se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu s Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov. Podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Makom Trgovina d.o.o. v skladu z najnovejšimi standardi in zakonodajo iz področja varstva osebnih podatkov. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam brez izrecnega soglasja, razen v zakonsko določenih primerih. 

Zavedamo se pomembnosti osebnih podatkov, zato v to področje vlagamo veliko pozornosti in naporov, da bi bili vaši osebni podatki ustrezno varovani in upravljani. Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

Podatki o upravljavcu

Upravljavec osebnih podatkov uporabnikov je podjetje Makom trgovina d.o.o., Koroška cesta 64, 3320 Velenje.

Kje se bodo shranjevali vaši osebni podatki in za koliko časa?

Osebni podatki, ki jih bomo zbrali na podlagi vašega izrecnega soglasja bodo shranjeni v elektronski zbirki osebnih podatkov, ki so ustrezno tehnično zavarovane, ter do katerih imajo dostop le pooblaščeni zaposleni v podjetju Makom trgovina d.o.o.

Zbrane osebne podatke lahko podjetje Makom trgovina d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu.

Pravica do seznanitve, omejitve, izbrisa, popravka, prenosljivosti in do ugovora

V vseh primerih, ko podate privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko to privolitev kadarkoli prekličete prek e-naslova polona.krenker@makom.si.

Uporabnik lahko podane privolitve za posamezne namene obdelave ureja, jih prekliče ali poda privoljenje še za druge namene obdelave svojih osebnih podatkov.

Od nas imate pravico zahtevati, da izbrišemo osebne podatke v zvezi z vami.

Pravno obvestilo

Lastnik spletnega portala je podjetje Makom Trgovina d.o.o., Koroška cesta 64, 3320 SI-Velenje.

Vse informacije in podobe, vsebovane na spletni strani www.makom.si so last podjetja Makom Trgovina d.o.o., Koroška cesta 64, 3320 SI-Velenje.

Prepovedano je kakršno koli prepisovanje, razmnoževanje ali drugačno razširjanje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene ali s pisnim soglasjem podjetja Makom Trgovina d.o.o., pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Vsak primerek reprodukcije mora obvezno vsebovati oznako "© Makom"

Napake na spletni strani

Napake na spletni strani www.makom.si niso izključene. Če je cena izdelka, ki ste ga naročili napačna, vas bo o tem dejstvu obvestil prodajalec podjetja Makom trgovina d.o.o. in vam ponudil možnost, da izdelek kupite po pravilni ceni, ki vam jo bo tudi navedel. Prav tako bo podjetje Makom trgovina d.o.o. čimprej odpravilo napako (če še ni bila odpravljena) in se vam opravičilo zanjo. Podjetje Makom trgovina d.o.o. izdelka stranki ne bo prodalo po ceni, ki bi bila škodljiva za podjetje, če je bila stranka o tem pravočasno obveščena. Podjetje si pridržuje pravico, da napako popravi v roku treh (3) delovnih dni od dne, ko je bilo o napaki obveščeno. Slike so simbolične.

S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.