Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove

Čiščenje in razkuževanje je v zdravstvenih ustanovah ključno za preprečevanje kontaminacije. V Makomu razumemo vaše kritične potrebe in izzive, s katerimi se soočate v zdravstvu. Naše rešitve so oblikovane na podlagi sistemov in najsodobnejših trendov, ki izboljšajo kvaliteto čiščenja in znižajo vaše stroške.

Čiščenje in razkuževanje sta dva različna postopka, ki ju je treba izvajati skupaj za odstranjevanje in uničevanje mikrobov/bakterij v objektih. Učinkovito čiščenje je popolno odstranjevanje umazanije iz površin. Če površine najprej ne očistimo, lahko mikrobi ostanejo pod umazanijo ali prašnimi delci in se tako zmanjša učinkovitost razkužila. Za razkuževanje površin v zdravstvenih ustanovah je pomembnih več dejavnikov. Hitrost delovanja, širok spekter delovanja, varnost za upravljavca med uporabo in enostavnost uporabe. Pri nas poskrbimo, da so vsa razkužila skladna z zgornjimi karakteristikami in imajo vse pomembne certifikate za zdravstvo.

Znižajte stroške

Odgovorne osebe za naročanje čistil se trudijo zmanjšati stroške tako, da naročajo čim cenejša čistila. Vendar cenovno ugodna čistila ne pomenijo nujno dolgoročnih prihrankov. Čistila, ki so na liter morda res cenejša, lahko delujejo slabše, saj niso koncentrirana.  Poraba sredstva je posledično višja (tudi do 40 %) v primerjavi s kvalitetnimi čistili. Z nakupom podajalnikov, čistilnih pripomočkov in čistilnih strojev, ki imajo daljšo življenjsko dobo, občutno pripomoremo k dolgoročnemu znižanju stroškov.

Zelena miselnost

Ekološka usmerjenost je naše glavno vodilo. Izdelki vseh kategorij so okolju in človeku prijazni, z ustreznimi ekološkimi certifikati. Pri izbiri dobaviteljev skrbimo, da so njihovi produkti z minimalnim ali ničelnim ogljičnim odtisom, čistila pa vsebujejo čim manj škodljivih kemikalij, a so vseeno močno koncentrirana. Naši izdelki imajo nizek vpliv na okolje v njihovem celotnem življenjskem ciklu, od pridobivanja surovin do proizvodnje, uporabe in odstranjevanja izdelkov. Visoka kvaliteta izdelkov posledično omogoča dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manjšo potrošnjo in manj odpadne embalaže. Stremimo k ekologiji na vseh nivojih izdelkov, metodah čiščenja, sistemskih rešitvah, naši miselnosti, viziji in delovanju. Podpiramo ekološka društva in družbeno odgovorne projekte. Zato smo tudi ponosni nosilec certifikata Družbeno odgovorno podjetje in partner projekta MiniCity, kjer izobražujemo mlajše rodove o pomembnosti higiene in ekoloških izdelkov. Vse te vrednote pa z veseljem prenašamo na naše partnerje in vam pomagamo pri iskanju ekoloških rešitev na področju higiene.

Poleg naročanja vrhunskih čistilnih sredstev in pripomočkov za čistilne servise lahko v Makomu:

  • dobite vse produkte za higieno objekta na enem mestu;
  • optimizirate svojo dobavno verigo;
  • zmanjšate količino dela in povečate učinkovitost zaposlenih;
  • zmanjšate bolniške izostanke zaposlenih zaradi ergonomičnih rešitev;
  • spletno naročate (z možnostjo limita);
  • imate pregled nad mesečno in letno porabo;
  • koristite možnost usposabljanja in izobraževanja osebja;
  • prejmete elaborat čiščenja za vaš objekt.
Adrialab
Bolnišnica Jesenice
Clarus
Morela
Splošna bolnišnica Murska Sobota
Bolnišnica Topolšica
UKC Ljubljana
UKC Maribor
Zdravstveni dom za študente
Zdravstveni dom Velenje
Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka.
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.