Čistilni robot Marvin

Čistilni robot Marvin

Prvi hibridni čistilni stroj na svetu. Marvin je sodelovalni, kompaktni čistilni robot, ki ga lahko uporabljate tudi ročno, kot klasičen čistilni stroj. Lahko pa mu preprosto zaupate avtonomno čiščenje tal.

Video

Lastnosti

Prvi hibridni čistilni stroj na svetu

Prvi hibridni čistilni stroj na svetu

Marvin je sodelovalni, kompaktni čistilni robot, ki ga lahko ročno uporabljate, kot klasičen čistilni stroj. Lahko pa mu preprosto zaupate avtonomno čiščenje tal. Hibriden, inovativen in profesionalen – za večjo učinkovitost in prilagodljivost.

Odličen timski igralec

V teh časih kadrovske stiske je Marvin dobrodošel timski igralec. Odslej lahko Marvin strokovno in samostojno prevzame čiščenje tal. Čistilno osebje ima zdaj čas za druge, bolj zapletene dejavnosti z večjo dodano vrednostjo.

Odličen timski igralec
Uporabniku prijazen

Uporabniku prijazen

Po prvem ročnem navodilu si Marvin zapomni pot in med naslednjim postopkom čišcenja deluje popolnoma samostojno. Začetek avtonomnega čišcenja z Marvinom je zelo enostaven in ne zahteva nobenega predznanja ali zahtevne namestitve.

Posodobitev po zraku (over-the-air)

Marvin je opremljen s sistemom za upravljanje voznega parka Wetrok Connect. Če je potrebna posodobitev programske opreme, Wetrok Connect to enostavno izvede kot over-the air posodobitev in tako nadomesti obisk serviserja na lokaciji. Marvin tudi na pregleden nacin porača: kako dela, kaj dela, kje je. To omogoča prihranek časa in stroškovno učinkovitost.

Posodobitev po zraku (over-the-air)
Varnost je na prvem mestu

Varnost je na prvem mestu

Marvin je inteligenten in previden. Neodvisno se izogiba oviram – mirujočim ali premikajočim se. Zaradi namešcenih senzorjev, kamer in ultrazvočnih senzorjev je Marvin vsestransko varen paket za vse, ki uporabljajo prostor. Zbrani podatki se prenašajo v šifrirani obliki in izpolnjujejo najstrožje zahteve glede varstva podatkov.

Široka paleta uporabe

Čistilni robot Marvin pokriva široko paleto aplikacij, od manjših do večjih površin.Primeren je za uporabo na trdih ali elastičnih talnih oblogah. Zaradi visoke površinske zmogljivosti je idealen čistilni stroj za večje površine ali odprte prostore. Vendar pa je zaradi svoje kompaktne zasnove popolnoma primeren tudi za manjše, ožje prostore.

Široka paleta uporabe

Tehnične lastnosti

Čistilna enota
Širina avtonomnega delovanja100 cm
Moč krtač2 x 100 W
Delovna širina krtačenja430 mm
Delovna širina sesanja550 mm
Kontaktni pritisk krtače42 kg / 0,65 N/cm²
Hitrost vrtenja krtače200 vrt/min
Rezervoar sveže vode36 L
Rezervoar umazane vode36 L
Dozirna posoda za čistila2 L
Vrsta baterijeLitijev železov fosfat LiFePO4
Dimenzije
Dolžina1050
Širina605 mm
Višina850 mm
Teža z baterijo brez vode99 kg
Teža z baterijo in vodo138 kg
Zmogljivost
Čas čiščenjado 3,0 h v ekološkem načinu
Čas polnjenjado 11 h
Avtonomna hitrostdo 3,3 km/h
Naklondo 8 %
Avtonomna zmogljivost območjado 1400 m²/h
Površinska zmogljivost na rezervoardo 1.670 m²
Naročite testiranje
Kontaktirajte nas in naročite testiranje na vaši lokaciji.
*
*
*

Reference

Nagrade

S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.