Dvižni samonakladalni voziček Xetto

Dvižni samonakladalni voziček Xetto

Premika, dviguje, nalaga in razklada drugače. Odslej lahko delate stroškovno učinkovito in časovno varčno ter svojim zaposlenim omogočite zdravju prijazno delo. Zato je Xetto pravi mali čudež logistike.

Video

Lastnosti

Premikanje

Premikanje

Xetto prevaža blago in pripomočke udobno in prilagodljivo. Premaknite izdelke, kamor želite!

Dvigovanje

Xetto dviguje izdelke težke do 250 kg v višino do 106 cm. Naj dvižna miza opravi težko delo namesto vas!

Dvigovanje
Nalaganje

Nalaganje

Naložite vaše vozilo brez potenja, zgolj s pritiskom na gumb. Preprosto dvignite nakladalno ploščad Xetto® nad višino nakladalnega roba kombija in nato potisnite ploščad naprej v vozilo. Xetto® se pomakne za ploščadjo in se nato shrani pod naloženo blago.

Razkladanje

Xetto brez težav razloži vaše vozilo s pritiskom na gumb. Voziček gre povsem enostavno z vami tudi iz kombija in zasede zelo malo prostora.

Razkladanje
Tako!

Tako!

Na Xettu brez truda prevažate blago iz točke A do točke B. Voziček lahko vzamete s seboj kamorkoli greste na udoben, prostorsko varčen in ergonomski način.

Dodatki po meri

Vsak uporabnik je edinstven. Izkoristite Xetto® kar najbolje in ga opremite z dodatki, ki jih želite in potrebujete.

Dodatki po meri
Transportna funkcija

Transportna funkcija

Premikanje tovora do 250 kg je z vozičkom Xetto enostavno. Zahvaljujoč 160 mm kolesom, robniki in druge ovire, visoke do 25 mm, ne predstavljajo težav. Z dvižnim mehanizmom je mogoče hitro premagati tudi površine do 800 mm, ne da bi bilo treba ponovno naložiti tovor.

Dvižna funkcija

Z Xetto® lahko hitro dvignete težko opremo ali materiale na delovno višino več kot en meter, zaradi česar je idealen mobilni pripomoček za sestavljanje. Ker je Xetto® popolnoma nastavljiv po višini, lahko vsak zaposleni dela na optimalni višini in se izogne ​​nepotrebnemu fizičnemu naporu. Tudi nakladanje blaga in materiala z višine nad enim metrom na Xetto® ni problem. Zavore omogočajo, da je voziček zanesljivo pritrjen, da se prepreči nezaželeno premikanje.

Dvižna funkcija
Fleksibilnost

Fleksibilnost

Za nakladanje in razkladanje je potrebna samo ena oseba. Z Xetto® lahko ena oseba premakne, dvigne, naloži in razloži do 250 kg tovora. Druga oseba, ki je bila prej potrebna za razkladanje, pri uporabi vozička Xetto ni več potrebna in lahko prevzame druge naloge.

Icon 0
Icon 1
Icon 2
Icon 3
Icon 4
Icon 5

Tehnične lastnosti

Dimenzije
Teža 95 kg
Nakladalna ploščad 1.186 mm x 826 mm
Višina nakladalne police maksimalno 80 cm
Delovna višina maksimalno 106 cm
Zmogljivost
Maksimalna nosilnost 250 kg
Čas dvigovanja 20 sekund
Temperaturno območje -20° do +60° C
Pogon Li-Ion baterija 14,4 V / 6 Ah, hidravlika, elektronika
Naročite testiranje
Kontaktirajte nas in naročite testiranje na vaši lokaciji.
*
*
*

Reference

Nagrade

S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.