Izobraževalne ustanove

Izobraževalne ustanove

Vrtce, osnovne in srednje šole obiskuje več kot 350.000 otrok v Sloveniji. Ti preživijo velik del svojega dneva v izobraževalnih ustanovah. Zato je higiena vaših ustanov izjemnega pomena. Velik delež izostankov otrok je posledica nezadostnega nivoja higiene v objektih. Z nepravilnim načinom čiščenja in dezinficiranja se pogosto ne prepreči kontaminacije virusov. Zato imamo za vrtce in šole pripravljen podroben načrt čiščenja, ki ga prilagodimo glede na vaše potrebe.

Zaupajo nam v 256 vrtcih, osnovnih in srednjih šolah ter univerzah po vsej Sloveniji. Kar nekaj vrtcev in šol je z nami že vseh 25 let delovanja. Osebe, odgovorne za naročanje čistil v izobraževalnih ustanovah, cenijo kvaliteto naših produktov, našo stroškovno učinkovitost, hitro odzivnost in ekološko ter razvojno usmerjenost. Vi soustvarjate blagovno znamko podjetja Makom.

Znižajte stroške

Odgovorne osebe za naročanje čistil se trudijo zmanjšati stroške tako, da naročajo čim cenejša čistila. Vendar cenovno ugodna čistila ne pomenijo nujno dolgoročnih prihrankov. Čistila, ki so na liter morda res cenejša, lahko delujejo slabše, saj niso koncentrirana.  Poraba sredstva je posledično višja (tudi do 40 %) v primerjavi s kvalitetnimi čistili. Z nakupom podajalnikov, čistilnih pripomočkov in čistilnih strojev, ki imajo daljšo življenjsko dobo, občutno pripomoremo k dolgoročnemu znižanju stroškov.

Zelena miselnost

Ekološka usmerjenost je naše glavno vodilo. Izdelki vseh kategorij so okolju in človeku prijazni, z ustreznimi ekološkimi certifikati. Pri izbiri dobaviteljev skrbimo, da so njihovi produkti z minimalnim ali ničelnim ogljičnim odtisom, čistila pa vsebujejo čim manj škodljivih kemikalij, a so vseeno močno koncentrirana. Naši izdelki imajo nizek vpliv na okolje v njihovem celotnem življenjskem ciklu, od pridobivanja surovin do proizvodnje, uporabe in odstranjevanja izdelkov. Visoka kvaliteta izdelkov posledično omogoča dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manjšo potrošnjo in manj odpadne embalaže. Stremimo k ekologiji na vseh nivojih izdelkov, metodah čiščenja, sistemskih rešitvah, naši miselnosti, viziji in delovanju. Podpiramo ekološka društva in družbeno odgovorne projekte. Zato smo tudi ponosni nosilec certifikata Družbeno odgovorno podjetje in partner projekta MiniCity, kjer izobražujemo mlajše rodove o pomembnosti higiene in ekoloških izdelkov. Vse te vrednote pa z veseljem prenašamo na naše partnerje in vam pomagamo pri iskanju ekoloških rešitev na področju higiene.

Poleg naročanja vrhunskih čistilnih sredstev in pripomočkov za izobraževalne ustanove lahko v Makomu:

  • dobite vse produkte za higieno objekta na enem mestu:
  • optimizirate svojo dobavno verigo;
  • zmanjšate delo in povečate učinkovitost zaposlenih;
  • zmanjšate bolniške izostanke zaposlenih, zaradi ergonomičnih rešitev;
  • spletno naročate (z možnostjo limita);
  • imate pregled nad mesečno in letno porabo;
  • prejmete usposabljanje in izobraževanje osebja;
  • prejmete elaborat čiščenja za vaš objekt.
Gimnazija Maribor
Glasbena
Kranjski vrtci
Osnovna šola Celje
Pedenjped
Univerza v Mariboru
Univerza v Ljubljani
Vrtec Velenje
VVZ
Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka.
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.