Nakupovalni centri, skladišča in logistika

Nakupovalni centri, skladišča in logistika

Se sprašujete, kako povečati vašo učinkovitost in optimizirati stroške? V Makomu imamo inovativne rešitve za vaše izzive, ki vam bodo pomagale pri dvigu higiene na višji nivo. Prihranki pri porabi vode, energije, prostorih skladiščenja in navsezadnje tudi pri stroških so naše vodilo. Na podlagi razumevanja vaših potreb smo oblikovali rešitve za vaše izzive.

V nakupovalnih centrih je čistoča izjemnega pomena, saj se stranke velikokrat odločajo za nakup na podlagi preteklih izkušenj. Čistoča in higienski standardi pri  nakupu prehrambnih izdelkov vplivajo na zvestobo strank, zato dajemo velik poudarek na kritičnih točkah - na oddelkih s prehrano, pohodnih površinah ter sanitarijah.

Tudi v  skladiščih in logističnih prostorih standardi čistoče prispevajo k večji učinkovitosti zaposlenih. Veliki prostori letališč in skladišč potrebujejo hitre, učinkovite in enostavne rešitve za čistilno osebje,  hkrati pa stroškovno sprejemljive. Zato imamo za vas pripravljene sistemske rešitve, ki jih prilagodimo glede na vaše potrebe.

Znižajte stroške

Odgovorne osebe za naročanje čistil se trudijo zmanjšati stroške tako, da naročajo čim cenejša čistila. Vendar cenovno ugodna čistila ne pomenijo nujno dolgoročnih prihrankov. Čistila, ki so na liter morda res cenejša, lahko delujejo slabše, saj niso koncentrirana.  Poraba sredstva je posledično višja (tudi do 40 %) v primerjavi s kvalitetnimi čistili. Z nakupom podajalnikov, čistilnih pripomočkov in čistilnih strojev, ki imajo daljšo življenjsko dobo, občutno pripomoremo k dolgoročnemu znižanju stroškov.

Zelena miselnost

Ekološka usmerjenost je naše glavno vodilo. Izdelki vseh kategorij so okolju in človeku prijazni, z ustreznimi ekološkimi certifikati. Pri izbiri dobaviteljev skrbimo, da so njihovi produkti z minimalnim ali ničelnim ogljičnim odtisom, čistila pa vsebujejo čim manj škodljivih kemikalij, a so vseeno močno koncentrirana. Naši izdelki imajo nizek vpliv na okolje v njihovem celotnem življenjskem ciklu, od pridobivanja surovin do proizvodnje, uporabe in odstranjevanja izdelkov. Visoka kvaliteta izdelkov posledično omogoča dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manjšo potrošnjo in manj odpadne embalaže. Stremimo k ekologiji na vseh nivojih izdelkov, metodah čiščenja, sistemskih rešitvah, naši miselnosti, viziji in delovanju. Podpiramo ekološka društva in družbeno odgovorne projekte. Zato smo tudi ponosni nosilec certifikata Družbeno odgovorno podjetje in partner projekta MiniCity, kjer izobražujemo mlajše rodove o pomembnosti higiene in ekoloških izdelkov. Vse te vrednote pa z veseljem prenašamo na naše partnerje in vam pomagamo pri iskanju ekoloških rešitev na področju higiene.

Poleg naročanja vrhunskih čistilnih sredstev in pripomočkov za čistilne servise lahko v Makomu:

  • dobite vse produkte za higieno objekta na enem mestu;
  • optimizirate svojo dobavno verigo;
  • zmanjšate količino dela in povečate učinkovitost zaposlenih;
  • zmanjšate bolniške izostanke zaposlenih zaradi ergonomičnih rešitev;
  • spletno naročate (z možnostjo limita);
  • imate pregled nad mesečno in letno porabo;
  • koristite usposabljanje in izobraževanje osebja;
  • prejmete elaborat čiščenja za vaš objekt.
City center
DHL
Fraport
Hofer
Klemen
Mercator
Petrol
Spar
Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka.
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.