Storitve

Makom Akademija

Strankam nudimo dodano vrednost s svetovanjem o prihranku in učinkoviti rabi čistil. V sklopu Makomove akademije izvedemo izobraževanje na vaši lokaciji, z vašimi sredstvi in pripomočki. V kolikor želite lahko s seboj pripeljemo naše čistilne stroje, pripomočke in sredstva. Termin določite vi.


Načrt čiščenja

Povabite nas na obisk. Na podlagi situacije v vašem objektu vam naredimo načrt, oziroma elaborat čiščenja. Skupaj z vašim čistilnim osebjem se pogovorimo, kako ta načrt tudi uresničevati.


Optimizacija porabe

Ni nujno, da boste z najcenejšim čistilom tudi največ prihranili. Skupaj z vami naredimo načrt o porabi čistilno - higienskih izdelkov na način, ki bo za vas najbolj učinkovit.


Dostava

Da lahko pričnete z uporabo izbranih izdelkov čimprej, vam jih naša logistična ekipa, po sprejemu naročila, dostavi v roku dveh delovnih dni – po vsej Sloveniji. Za nakupe nad 70 EUR je dostava BREZPLAČNA.

Dostava Makom

Montaža

Poskrbimo, da se vam ni potrebno obremenjevati z montažo podajalnikov in dozirnih naprav, zato jih namesto vas pritrdi naša strokovno usposobljena logistična ekipa.

Montaža Makom

Servis

  • Čistilnih strojev
  • Dozirnih naprav
  • Podajalnikov

Servisni tim vam nudi 100 % podporo pri morebitnih težavah z vašimi stroji znamke Wetrok. Smo pooblaščen serviser za vse stroje, sesalnike in opremo, ki jo najdete v naši ponudbi. Izven garancijskega roka servisiramo tudi druge blagovne znamke, ki so na slovenskem tržišču. Poskrbimo tudi za popravila dozirnih naprav in podajalnikov.