Proizvajalec: Papernet
Koda: 409040

Toaletni papir Superior Biotech, 2-slojni, 24x4/1, Ecolabel, Papernet

Mehak dvoslojni, bel, toaletni papir visoke kakovosti. Papir omogoča nadzorovano uporabo in zmanjšuje stroške v porabi. ...
Celoten opis izdelka
Zaloga Na zalogi
64,54 € z DDV
Brezplčana dostava za vsa naročila 70€
100% varen nakup
Izdelke na zalogi odpošljemo v 24 urah

Video

https://www.youtube.com/watch?v=8sXTeTyRrGI

Opis izdelka

Mehak dvoslojni, bel, toaletni papir visoke kakovosti. Papir omogoča nadzorovano uporabo in zmanjšuje stroške v porabi.

Toaletni papir Bio Tech se zahvaljujoč biološko aktivnemu tkivnemu papirju (BATP) učinkovito in naravno bori proti patogenim bakterijam ter pomaga ohranjati čiste cevi, drenažne sisteme, odpadne vode in greznice. Zaradi njegovih značilnosti zmanjšuje tveganje zamašitve in zmanjšuje stroške, povezane z izrednim vzdrževanjem. Inovativen toaletni papir vsebuje 5 vrst naravnih mikroorganizmov (neškodljivih za ljudi in okolje). Ob stiku z vodo se bakterije 'prebudijo' in sproščajo encime, ki začnejo proces biološke razgradnje organske snovi, kar daje 100 % naravno globinsko čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna. Bio Tech vodi tudi do znatnega zmanjšanja števila bakterij pri nekaterih zelo nevarnih sevih, kot so Legionella, Salmonella, Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli.

Bio Tech je EDINA linija toaletnega papirja, ki uporablja tehnologijo biološko aktivnega papirja. Inovativna ponudba vsebuje pet vrst naravno prisotnih bakterij, ki skupaj pomagajo pri razgradnji sladkorjev, škroba, maščob, rastlinskih vlaken in celo celuloze. V stiku z vodo encimi začnejo proces, imenovan »hranski antagonizem«. Ko encimi porabijo vso organsko snov v sistemu odpadne vode, se razgradijo v CO2 in H2O brez vpliva na okolje.

Bio Tech je dermatološko testiran in ne vpliva na kožo ali najbolj občutljive predele našega telesa. Bio Tech izdelki prispevajo k izboljšanju čistoče in sanitarnih razmer celotnega sistema odpadne vode. Bio Tech vsakodnevno dejanje, kot je uporaba papirja za higieno, spremeni v gesto varovanja okolja.

Čistilno delovanje BioTecha zmanjša tveganje zamašitve in prihrani stroške vzdrževanja in uporabe kemikalij.

Ima certifikat Ecolabel.

Pakiranje:
- Vez vsebuje 24 paketov po 4 rolice
- Vsaka rolica vsebuje 250 lističev
- Skupno 24.000 lističev

Tehnične informacije

Dodatne lastnosti
NazivVrednost atributa
Pakiranje24 KRT = 1 PAL
EnotaKRT

Ocene in mnenja

S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.