IZJAVE NAŠIH PARTNERJEV

Gorenje Group
Gorenje Group
"Kot prilagodljiv, lojalen in skrben dobavitelj sanitarno-higienskega materiala podjetje Makom že vrsto let dokazuje, da je zaupanja vreden poslovni partner, s katerim smo lahko vzpostavili zanesljivo in uspešno dolgoročno sodelovanje."
Mlekarna Celeia
Mlekarna Celeia
"V Mlekarni Celeia so kakovost, varnost živil, skrb za okolje ter zdravo in varno delovno okolje vrednote z dolgoletno tradicijo. Pri izbiri naših poslovnih partnerjev so omenjene vrednote eden izmed odločilnih kriterijev. S podjetjem Makom z veseljem sodelujemo, saj njihov čistilni stroj švicarske kvalitete deluje brez problemov. Prav tako pa dajejo v Makomu velik poudarek skrbi za okolje z ekološkimi čistili."
Hotel Kompas Bled
Hotel Kompas Bled
"Edinstvena lega Hotela Kompas gostom omogoča nepozabne razglede na Blejsko jezero in grad. Posebej očarljiva je hotelska terasa, kjer se lahko gosti brezskrbno prepustijo sončnim žarkom in zaplavajo v zastekljenem bazenu. V hotelu Kompas dajemo velik poudarek na čistoči in higieni prostorov, saj se zavedamo, da pomembno vplivajo na dobro počutje gostov. Zato je zelo pomembno, da imamo zaupanja vrednega partnerja, ki nam zna svetovati in pomagati pri iskanju pravih rešitev za vzdrževanje higiene v hotelu. Ta zaupanja vreden partner je podjetje Makom, s katerim z veseljem sodelujemo."
Vrtec Velenje
Vrtec Velenje
"V veliko veselje nam je, da lahko sodelujemo s podjetjem Makom saj so za nas vedno na voljo s svojim znanjem, profesionalnim pristopom in kakovostnimi materiali."
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.