• Hitri testi

  za samotestiranje

 • Zaščita
  proti koronavirusu

 • Razkužite roke

  in zmanjšajte možnost okužb

 • Čistilni stroji

  Preverite ponudbo

Makom team priporoča

Medicinska otroška maska 50/1

6,98 € z DDV 4,88 € z DDV

Zaščitna maska FFP2 10/1

5,49 € z DDV

Medicinska maska tip EN IIR 50/1

3,99 € z DDV

Medicinska maska tip EN IIR 10 kos

2,99 € z DDV 2,39 € z DDV

Brezkontaktni termometer IR Wellion

85,28 € z DDV 46,90 € z DDV

Razkužilo za roke Sutter Dermagel plus 500ml s pumpico

6,04 € z DDV 5,56 € z DDV

Izjave naših partnerjev

 • Terme Topolšica d.d.
  "Naravno zdravilišče Topolšica so moderen zdraviliški, wellness, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo. Le-to pa dosegamo z visokimi standardi delovnih procesov, med katerimi so ključnega pomena urejenost, čistoča in higiena. Naš cilj je omogočiti našim gostom preživeti nepozabne trenutke v prijetnem okolju naših term. Zato sodelujemo z Makomom, saj se njihova kvaliteta odraža v hitrem in strokovnem delu, v odličnem svetovanju in v spoštovanju naših želja. Menimo, da je izbira podjetja Makom prava, saj z njihovo pomočjo boljše sledimo našim ciljem in željam gostov."
  Terme Topolšica d.d.
 • Gorenje Group
  "Kot prilagodljiv, lojalen in skrben dobavitelj sanitarno-higienskega materiala podjetje Makom že vrsto let dokazuje, da je zaupanja vreden poslovni partner, s katerim smo lahko vzpostavili zanesljivo in uspešno dolgoročno sodelovanje."
  Gorenje Group
 • Vrtec Velenje
  "V veliko veselje nam je, da lahko sodelujemo s podjetjem Makom saj so za nas vedno na voljo s svojim znanjem, profesionalnim pristopom in kakovostnimi materiali."
  Vrtec Velenje
 • Branibor d.o.o.
  "Branibor je gostinsko podjetje s petnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših podjetij, s sedmimi gostinskimi lokali ter eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici. S podjetjem Makom uspešno sodelujemo že nekaj let, saj dajejo v podjetju velik poudarek na dobrih odnosih s strankami ter odlični kvaliteti."
  Branibor d.o.o.